korištenje doma neče biti bez našeg čovjeka ili više njih, domar ili dežurni kako god da se zvao mora biti prisutan u domu ! od nove godine znat če se kako i šta ! obavijest če biti na našoj web str. do tada se strpite jer imamo još nešto poslova u domu , pozdrav !!
Jedan biser, na otvorenju kuče kaže jedan tajkun ( ima vikendicu na Rujištu ) naj bolje bi bilo da kopirate jedno 20-30 ključeva od kuče pa da ljudi imaju kad dođu, ja onako umoran reko, imam ja " kištru " ključeva raznih veličina, okasti , račvasti a ima i gedora pa da ti dam !! pobježe ko zec, hebo ga čača njegov tajkunski !!Moš mislit jazavca .
jesi brz, što ne otvoriš firmu "brza pošta " haj dođi kad bude postavljanje, biče i čovjek čija je to inovacija , valjalo bi i za jezerce, dao nam je dobar popust !!
lopovi koji kradu stare sjekire i kanistere na jezercetu bi se baš obradovali vjetrenjači nismo mi taj nivo moj anese, ali mi je drago zbog bijelih voda. biće to super stvar kad napravite. neću gledati da dođem već ću doći da gledam
bolje odrat' tabane bježeći, nego umrijet' neodranih tabana!